Oda Başkanımızın Yeni Yıl Mesajı...

Değerli Meslektaşlarımız ve Sevgili Bodrum’ lular

2020 yılını geçmişe uğurlarken yeni bir yıla hep birlikte merhaba diyoruz. 2020 yılı içerisinde çok zor günlerimiz oldu. Tüm dünyayı kasıp kavuran Covid -19 pandemisi  milyonlarca insanın ölümüne neden olurken aynı zamanda tüm ülkelerin ekonomilerinide derinden etkiledi. Ne yazık ki; 2020 bununla da yetinmedi; bir çok doğal afetin, kadın cinayetinin, savaşların ve çocuk istismarının yaşandığı bir yıl olarak tarihe geçti. Biz Mali Müşavirler olarak 2021 yılının tüm dünya insanlarına sağlık, huzur, mutluluk getirmesini temenni ediyor, yüzümüzü Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk' ün ifade ettiği gibi hep ileriye dönüyor ve geçmişte yaşananlara takılı kalmadan daima ufkun ötesini hedefliyoruz. Bizler bundan sonraki yaşamımızın ilk gününe umutla bakıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm insanlığın yeni yılını kutluyoruz .

Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası

SMMM Barış Erdoğan